Αρχική Περιφέρειες Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους από το Πριγκιπάτο του Μονακό

Συνάντηση Γ. Πατούλη με εκπροσώπους από το Πριγκιπάτο του Μονακό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης με εκπροσώπους από το Πριγκιπάτο του Μονακό το προηγούμενο διάστημα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης συναντήθηκε με τον επ. Πρόξενο και Καγκελάριο του Πριγκιπάτου του Μονακό στην Ελλάδα, Samy Gormezano, τον σύμβουλο Πολιτισμού και Τουρισμού του Μονακό στην Ελλάδα, Κυριάκο Μαριδάκη Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και τον τεχνικό επιστημονικό σύμβουλο, Ιωάννη Δάγκλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαναπροσδιορισμού της τουριστικής ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής με συγκεκριμένες προτάσεις, αναπτυξιακά τουριστικά projects και στόχους όπως είναι η Παγκόσμια ανάδειξη και προβολή της Σαλαμίνας, μετά και την ομολογουμένως ιστορική προσωπική συνάντηση και στήριξη που έλαβε από τον Πρίγκηπα Αλβέρτο ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης στο Παλάτι του Πριγκιπάτου, στα πλαίσια της διεθνής ενημέρωσης για την προστασία, τουριστική προβολή και ανάδειξη του ιστορικού Νησιού.

Η εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με την κ. Λόκα σύμβουλο ευρωπαϊκών και διεθνών θεμάτων της Περιφέρειας και του εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας Ι. Σελίμη.