Αρχική Περιφέρειες Συνάντηση Γ. Πατούλη – Δ. Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Συνάντηση Γ. Πατούλη – Δ. Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τη λειτουργία «Παρατηρητήριου Υλοποίησης» του  γηπέδου της ΑΕΚ ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, κατά τη συνάντηση του με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δ.Μελισσανίδη, τους τεχνικούς συμβούλους και τα διοικητικά στελέχη της ομάδας.

Το Παρατηρητήριο θα λειτουργήσει με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας και των τεχνικών συμβούλων της ΑΕΚ, θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης των απαραίτητων για την κατασκευή του έργου, που έχει δρομολογήσει η περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε ότι  δε θα επιτρέψει να χαθεί ούτε μια ημέρα στην πορεία υλοποίησης του εμβληματικού, όπως το χαρακτήρισε έργου.

«Στις 40 ημέρες της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας, έγιναν πολύ περισσότερα βήματα από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα προσανατολισμένοι στην απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου. Έχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες μου να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς οι απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να μην χαθεί ούτε μια ημέρα».

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της περιφέρειας Αττικής και του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου.