Αρχική Ελλάδα Συλλήψεις για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Συλλήψεις για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έχουν προσαχθεί 2 άτομα, που εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στο χθεσινό περιστατικό σε βάρος του Δημάρχου  Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι έρευνες συνεχίζονται.

Χθες μετατράπηκαν σε συλλήψεις  οι προσαγωγές των 2 Ελλήνων, για το βάναυσο επεισόδιο κατά του Γ. Μπουτάρη. Πρόκειται για έναν 20χρονο κι έναν 36χρονο.

Ο πρώτος παραδέχτηκε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών Αρχών. «Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω» είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος στους αστυνομικούς.

Το κατηγορητήριο της δικογραφίας που συνέταξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τον 20χρονο και τον 36χρονο περιλαμβάνει τα αδικήματα κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη. Οι έρευνες συνεχίζονται.