Αρχική Ελλάδα Συγκλονιστική μαρτυρία από εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό: «Έλιωνα χιόνι για να πάρω...

Συγκλονιστική μαρτυρία από εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό: «Έλιωνα χιόνι για να πάρω φάρμακα – Έκανα την ανάγκη πάνω μου» (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ "ΕΛΠΙΣ" / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Για τις δραματικές στιγμές που έζησε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί δύο ημέρες περιέγραψε στο ΜΕGA η κυρία Ζωή.

Η σοκαριστική μαρτυρία της κυρίας Ζωής για όσα έζησε στην Αττική Οδό
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA

«Μείναμε από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμασταν δύο μέρες μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Έμπαινα και έβγαινα συνέχεια. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, ευτυχώς είχα τα χάπια μου, αλλά με τι να τα πιω;» είπε η κ. Ζωή, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (28.01.2022) για τις δύσκολες ώρες που πέρασε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό.

Και πρόσθεσε: «Άνοιξα την πόρτα, πήρα λίγο χιόνι, αλλά δεν μπορούσα να πιω το χάπι. Πήρα μια μεγάλη χούφτα χιόνι, και μετά με έπιασαν τα δόντια μου, δεν μπορούσα να σταθώ, όλη τη νύχτα πέθανα από την κοιλιά μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου πάνω μου. Δεν είχα που να πάω. Είχα κάνει και μια εγχείρηση».

«Στο αυτοκίνητο ήμουν με την κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγαινα στο γιατρό. Θέλαμε γύρω στο 1,5 χλμ. για να βγούμε από την Κηφισίας. Έπαιρνα στα κανάλια», συνέχισε.

«Πώς θα το αποδείξω όλο αυτό ότι ήμουν εκεί; Δεν ξέρω αν ο γαμπρός μου έχει την απόδειξη από τα διόδια. Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, που να βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε κλείνοντας η κ. Ζωή.