Κυριακή, Απρίλιος 2, 2023
Αρχική Ελλάδα Στράτος Τζώρτζογλου: Κοινώνησα απο ένα ανοιχτό παραθυράκι τη Μεγάλη Εβδομάδα

Στράτος Τζώρτζογλου: Κοινώνησα απο ένα ανοιχτό παραθυράκι τη Μεγάλη Εβδομάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένας ακόμα στους αρκετούς καλλιτέχνες που έχουν εκφραστεί υπέρ της Θείας Κοινωνίας παρά την απειλή του κορονοϊού, έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ισχυρίστηκε μάλιστα πως δεν έμεινε στη θεωρητική πλευρά του θέματος, αλλά αντίθετα ότι «κοινώνησε» κρυφά και παρά τις απαγορεύσεις, τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Στράτος Τζώρτζογλου τόνισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες, όπως και η πολιτεία πολύ σοφά λειτούργησε που έστω και για ενάμιση μήνα μπήκαμε σε καραντίνα για αυτό και δεν είχαμε την εξάπλωση του κορωνοϊού που είχαν άλλα κράτη. Τη Μεγάλη Εβδομάδα όμως, για παράδειγμα, σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να έβαζαν τον Επιτάφιο πάνω σε ένα αμάξι και να πήγαινε στις γειτονιές με μεγάφωνα».

Μιλώντας μάλιστα για την παρανομία του είπε: «Δεν ήμουν μέσα στην εκκλησία. Ο ιερέας του ναού που τον ήξερα μου είχε αφήσει ένα παραθυράκι ανοιχτό και ήμουν απ΄έξω από την εκκλησία. Προσευχόμουν, ακολουθούσα όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, πήγα σε όλες τις λειτουργίες και μία μέρα απ΄αυτές κοινώνησα».