Ο Γιώργος Λιάγκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από ένα ατύχημα. Ο παρουσιαστής, που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε.
Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, τόνισε ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν και εκτίμησε ότι ίσως αύριο να είναι σε θέση να επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό.
Όπως έγραψε στη δημοσίευση που έκανε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον. Ένα ατύχημα με οδήγησε σήμερα αντί για την εκπομπή στο νοσοκομείο. Να ευχαριστήσω το προσωπικό και τη διοίκηση του Ασκληπιειού Βούλας. Νομίζω αποφύγαμε τα πολύ χειρότερα και ελπίζω αύριο να τα καταφέρω να τα πούμε από κοντά. Και πάλι σας ευχαριστώ. Μην εύχεστε τίποτα άλλο στους ανθρώπους. Μόνο υγεία!».
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις