Αρχική Πολιτική Στην Αθήνα αύριο ο Ιμάμογλου – Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μπακογιάννη

Στην Αθήνα αύριο ο Ιμάμογλου – Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μπακογιάννη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ως επίσημος προσκεκλημένος του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ανταποδίδοντας την επίσκεψη του στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάιο. Οι δύο δήμαρχοι είχαν υπογράψει τότε μνημόνιο κατανόησης και συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης που ανακοινώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων, οι δύο Δήμαρχοι θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου αύριο το πρωί, ενώ στις 13:00 θα γίνουν δεκτοί στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα συνοδεύσει τον κ. Ιμάμογλου σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και το βράδυ θα μεταβούν στο Ηρώδειο όπου θα παρακολουθήσουν την παράσταση Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories.

Κατά την ξενάγηση του στην Αθήνα, ο κ. Ιμάμογλου θα επισκεφθεί την Αρχαία Αγορά και το κέντρο της πόλης, ενώ θα περιηγηθεί στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.