Ένας ανήθικος ληστής θα καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη, καθώς πρόσφατα έκλεψε μια αλυσίδα από μια γυναίκα σε παραλία του Αλίμου, την ώρα που το περιστατικό μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση.

Ο συλληφθείς ήταν μέλος συμμορίας που έκλεβε χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένα άτομα. Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας, η οποία συνέλαβε συμμορία από 34 άτομα που ειδικεύονταν στην κλοπή χρυσών κοσμημάτων.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο επιχείρησης-σκούπα στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία έγιναν 30 συλλήψεις. Από τους 34 συλληφθέντες, 30 ήταν δράστες και οι υπόλοιποι 4 ήταν κλεπταποδόχοι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε προηγουμένως κλέψει άλλες δύο αλυσίδες σε παραλίες της περιοχής.

Οι αστυνομικοί εκμεταλλεύτηκαν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τον ληστή, ο οποίος είχε προκαλέσει την αστυνομία με υποτιμητικά σχόλια, ρωτώντας: “Γιατί θέλει η γριά αυτή την αλυσίδα;”

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις