Παρασκευή, Σεπτέμβριος 30, 2022
Αρχική Επιχειρήσεις Σταθερά τιμολόγια από ΔΕΗ και Protergia για το 2021

Σταθερά τιμολόγια από ΔΕΗ και Protergia για το 2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΕΗ: Έρχονται 75 νέες μόνιμες προσλήψεις

Η προσαρμογή στο νέο Μοντέλο-Στόχο (Target Model) που εφαρμόσθηκε πρόσφατα στην χώρα μας όσον αφορά την παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν επηρεάζει, παρά το κόστος που ανέλαβαν οι πάροχοι, τους πελάτες της εταιρείας Protergia του ομίλου Mytilineos καθώς και της ΔΕΗ.

Οι δυο κορυφαίοι προμηθευτές ΔΕΗ και Protergia στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, «βάζουν πλάτη» και ανακοίνωσαν ότι διατηρούν το τιμολόγιο (για νοικοκυριά και επιχειρήσεις) σταθερό για ολόκληρο το 2021. Επί της ουσίας δεν μετακυλύουν το κόστος του νέου μοντέλου στους πελάτες τους.

Σύμφωνα με την Mytilineos η εταιρεία στηρίζει την ελληνική αγορά ενέργειας και επενδύει στην ομαλή προσαρμογή προς το νέο Μοντέλο – Στόχο (Target Model) που πρόσφατα εφαρμόστηκε στη χώρα.  Για να διαφυλαχθεί το κύρος και η αξιοπιστία της σπουδαίας αυτής μεταρρύθμισης, η θυγατρική της Mytilineos, Protergia ανακοινώνει ότι για ολόκληρο το 2021 τα τιμολόγιά της θα μείνουν σταθερά, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο ενεργειακός κλάδος.

H εταιρεία αναγνωρίζει τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας και αποφασίζει να στηρίξει το ενεργειακό σύστημα, επιβραβεύοντας τους πελάτες της. Αυτούς που απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της συνεργασίας τους με την Protergia και αυτούς που θα την εμπιστευθούν στο μέλλον.