Αρχική Υπουργεία Σταϊκούρας για προπηλακισμό πρύτανη: Δεσμεύομαι οι πράξεις τυφλής βίας να εξοστρακιστούν από...

Σταϊκούρας για προπηλακισμό πρύτανη: Δεσμεύομαι οι πράξεις τυφλής βίας να εξοστρακιστούν από τα πανεπιστήμια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον αποτρόπαιο του για τον προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ καταδίκασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Μάλιστα, δεσμεύετηκε ότι οι πράξεις τυφλής βίας θα εξοστρακιστούν από τα πανεπιστήμια.

«Ως Έλληνας πολίτης, καταδικάζω απερίφραστα τον αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό προπηλακισμό του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από ολιγάριθμη ομάδα τραμπούκων» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας για τον προπηλακισμό του Δημήτρη Μπουραντώνη.

«Ως μέλος της κοινότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκφράζω, και δημοσίως, την αμέριστη συμπαράστασή μου στον κ. Πρύτανη, με τον οποίο επικοινώνησα τις προηγούμενες ημέρες» τονίζει ο υπουργός.

«Η κοινότητα θα εξοστρακίσει από τον χώρο του Πανεπιστημίου, χώρο ελευθερίας, δημοκρατίας, έρευνας και εκπαίδευσης, κάθε φορέα τραμπουκισμών. Ως Υπουργός Οικονομικών, δεσμεύομαι και εγώ μαζί με την Κυβέρνηση, να εκμηδενίσουμε τις πράξεις τυφλής βίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια» αναφέρει.

Είναι βέβαιο, καταλήγει ο  ότι στα Πανεπιστήμια, οι δυνάμεις της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της εργασίας, της δημιουργίας και της παραγωγής, θα επικρατήσουν και θα επιτελέσουν την υψηλή αποστολή τους».