Σοκ προκαλεί η βίαιη επίθεση του 41χρονου Σέρχιο Σαρία στην πρώην σύζυγό του, Ντέμπορα, στην Αργεντινή, με τον δράστη να την μαχαιρώνει συνολικά 28 φορές.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο 41χρονος να εισέρχεται στην πιτσαρία όπου εργάζεται η πρώην σύζυγός του με τον τωρινό σύντροφό της, και να επιτίθεται με το μαχαίρι που κρατούσε.

«Ήθελε να με σκοτώσει σαν ζώο. Όλες οι πληγές μου είναι στα πλευρά, τον λαιμό, το πρόσωπο και το μάτι. Ήταν τρομακτικό» ανέφερε η 45χρονη, η οποία κατάφερε να επιβιώσει από την φρικτή επίθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Μετά την φρικτή επίθεση, ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η 45χρονη ανέφερε ότι ο 41χρονος δράστης ήταν κακοποιητικός κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο οποίος διήρκεσε 23 χρόνια.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις