Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/6) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ένα σοκαριστικό τροχαίο με μοτοσικλέτα.

Το δυστύχημα συνέβη στη διασταύρωση με την οδό Ζησιμοπούλου, στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκλονιστικά είναι όσα περιγράφει ο δημοσιογράφος Τηλέμαχος Σαντοριναίος, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στο σημείο. Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν όταν δύο μηχανές κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή της Αμφιθέας. Η μία εξ αυτών φέρεται να χτύπησε μια άλλη μοτοσικλέτα που βρισκόταν σε κανονική πορεία. Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής έπεσε στο οδόστρωμα, όμως ευτυχώς φορούσε κράνος και τραυματίστηκε ελαφρά.

Μετά την αρχική σύγκρουση, οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας που προκάλεσε το ατύχημα επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, πιθανόν σε κατάσταση πανικού, πιστεύοντας ότι είχαν προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και θάνατο.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά και λίγο πριν τη διασταύρωση με τη λεωφόρο Συγγρού, η μοτοσικλέτα τους ξέφυγε από την πορεία της με μεγάλη σφοδρότητα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους επί τόπου.

«Σκοτώθηκαν για μια ανοησία»

Το ρολόι έδειχνε 21:17 όταν σημειώθηκε η μοιραία πρόσκρουση. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους δύο βαριά τραυματίες στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα είναι συγκλονιστική. «Τα δύο αυτά παιδιά είναι νεκρά! Σκοτώθηκαν για μια ανοησία. Τρόμαξαν και έτρεξαν να φύγουν. Ίσως θεώρησαν ότι είχαν σκοτώσει τον άλλον. Έφυγαν από τη ζωή έτσι τραγικά. Πραγματικό σοκ», ανέφερε ο κ. Σαντοριναίος.

Οι αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις