Η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη μιλώντας στο Mega σόκαρε το πανελλήνιο με την περιγραφή της για την κακοποίηση που βίωνε για τρία χρόνια στα χέρια του πρώην συντρόφου της. «Βάλε τώρα το δάχτυλο σου στο ντουί να πάθεις ηλεκτροπληξία»

«Ο πρώην σύντροφος μου με κλείδωσε για τρεις ώρες μέσα στην κρεβατοκάμαρα. ”Θα σε κάψω και θα σε πετάξω από το μπαλκόνι”», μου έλεγε. 

H γνωστή συγγραφέας, Φωτεινή Σκανδάλη, μίλησε για πρώτη φορά για την κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, «Είμαι θύμα λεκτικής, συναισθηματικής και σωματικής κακοποίησης» είπε αρχικά περιγράφοντας τη σωματική κακοποίηση που δέχτηκε.

Πολλές, σκληρές και σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που εξομολογήθηκε

«Ήμουν σε μια σχέση κακοποιητική, η οποία διήρκεσε τρία χρόνια. Ένα βράδυ είχα πάει στους παραδοσιακούς χορούς, που κάνω δυο φορές την εβδομάδα, με περίμενε, εγώ ήμουν ιδρωμένη φυσικά από την πρόβα και μου λέει: «Θέλω να σε αγκαλιάσω». Κάνω μια πολύ μικρή κίνηση να τον απωθήσω λέγοντας πως «είμαι ιδρωμένη τώρα».

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με σπρώχνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπαίνει μαζί μου, κλειδώνει την πόρτα και για τρεις ώρες με είχε κλειδωμένη. Μου έριξε δυο χαστούκια, έλεγε πράγματα ακατάληπτα, είχε πάρει τον αναπτήρα και τον πλησίαζε κοντά στο σεντόνι λέγοντας «θα σε κάψω και μετά θα σε πετάξω από το μπαλκόνι».

Σπάει το πορτατίφ, που είχα στο κομοδίνο και μου έλεγε «βάλε το δάχτυλο σου στο ντουί για να πάθεις ηλεκτροπληξία».

Κάποια στιγμή φώναξα «βοήθεια» και τότε έδειξε ότι συνήλθε, έλεγε «που είμαι; Τι έγινε; Τι είναι αυτά που είπα;». Με έβαλε στο μπάνιο, μου έβγαλε τα ρούχα και με έπλυνε με τρυφερότητα» και μου έλεγε όλες τα ίδια κάνετε, όλες θέλετε να φύγετε και να μείνετε μόνες σας..

«Έλεγε ότι πήγαινα στο γυμναστήριο για να κοιτάω άλλους άνδρες, ότι κοιτούσα το κινητό μου για να στέλνω μηνύματα κάπου αλλού..»

«Δεν ήταν καθόλου υποστηρικτικός ως προς το κομμάτι της καριέρας μου. Υπήρχε καθαρή ζήλια, κυρίως στο κομμάτι της συγγραφής, έφτασε στο σημείο να με λέει «παραμυθατζού».

Μια άλλη φορά πάλι κατέβαινα τις σκάλες τρέμοντας και όπως προχωρούσα για να φύγω, πεζή, αυτός με είχε ακολουθήσει και δεν είχα πάρει είδηση. Με κλώτσησε στη μέση του δρόμου. Εξαφανίστηκε, κάτι που κάνουν συνήθως οι κακοποιητές για να προκαλέσουν συναισθήματα απελπισίας στο θύμα τους και ένιωθα ενοχές ότι κατά κάποιο τρόπο εγώ είχα προκαλέσει αυτή τη συμπεριφορά.. 

Νοιώθω πολύ θυμό, «Θα ήθελα να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να εξαφανίσω όλους του κακοποιητές σε όλο τον κόσμο» είπε κλείνοντας

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις