Σκηνές πανικού σε γάμο στην Ιταλία, κατέρρευσε το πάτωμα την ώρα της δεξίωσης, στους 35 οι τραυματίες από το τρομακτικό ατύχημα. Το πάτωμα υποχώρησε την ώρα που περίπου 70 καλεσμένοι χόρευαν στον πρώτο όροφο.

Περίπου 35 άνθρωποι τραυματίσθηκαν στην πόλη Πιστόια της κεντρικής Ιταλίας όταν αργά το βράδυ του Σαββάτου υποχώρησε το πάτωμα αίθουσας στην οποία βρισκόταν σε εξέλιξη πάρτι γάμου και οι καλεσμένοι βρέθηκαν ξαφνικά στο ισόγειο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Το πάτωμα υποχώρησε την ώρα που περίπου 70 καλεσμένοι χόρευαν σε αίθουσα στον πρώτο όροφο πρώην μοναστηριού της Πιστόια, που έχει μετατραπεί σε εστιατόριο. Όπως μεταδίδουν Ιταλικά μέσα, κάποιοι λένε ότι από την Παρασκευή ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από το κτίριο, σαν να έτριζε.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβέστες, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Στους τραυματίες συμπεριλαμβάνονται το νιόπαντρο ζευγάρι και τρία παιδιά, αλλά ευτυχώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις