Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής που διώκεται για τους βιασμούς των παιδιών του και την κακοποίηση της, επίσης αστυνομικού, συζύγου του.

Η 35χρονη γυναίκα του αστυνομικού της Βουλής σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega παρουσιάζει τον εαυτό της ως ένα από τα θύματα του 45χρονου αστυνομικού. Η 35χρονη μητέρα όμως προχωρά στην παραδοχή ότι βίαζε και εκείνη τα ανήλικα παιδιά τους.

«Με ανάγκαζε να κάνω ασελγείς πράξεις πέραν του γιου μου και στις κόρες μου»

«Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά σε βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών. Εγώ (…) και εκείνος μας παρακολουθούσε. Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω», είπε η 35χρονη.

«Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο το γιο μας. Μου ζητούσε δηλαδή να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Με έβαζε να του (…). Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη. Όμως δεν είχα περιθώριο επιλογής. Με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια σε βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω. Ήταν το μαρτύριό μου. Στην αρχή γινόταν μια φορά στους τρεις μήνες ή στους πέντε μήνες. Επειδή μετά με έβλεπε να κλαίω, γιατί σιχαινόμουν τον εαυτό μου, μου έλεγε «αφού δεν σου αρέσει, δεν θα ξαναγίνει». Αλλά με ανάγκαζε να το ξανακάνω.

Με ανάγκαζε να κάνω ασελγείς πράξεις πέραν του γιου μου και στις κόρες μου. Είχαμε και βοηθήματα, τα οποία τα πετάξαμε όταν η 12χρονη κόρη μας, όταν πήγαινε δημοτικό, ανέφερε στη δασκάλα της, ότι είχε φάει ξύλο με γκλοπ. Τότε με κάλεσαν στο σχολείο να με ρωτήσουν τι συμβαίνει κι εγώ είπα ψέματα. Τότε πετάξαμε και τα βοηθήματα».

Η 35χρονη υποστήριξε πως στους περισσότερους βιασμούς των παιδιών της εκείνη έλειπε από το σπίτι. Παραδέχεται όμως πως είχε επίγνωση και του τι έκανε ο 45χρονος στα παιδιά και πως συμμετείχε ενίοτε κι εκείνη υπό την απειλή.

«Αυτός έπαιρνε τα κορίτσια είτε όταν εγώ ήμουν μπροστά είτε όχι και… (…). Με ανάγκαζε κι εμένα με απειλές να ασελγώ και να τις βιάζω. Μια φορά, αυτός ήταν μόνος του στο δωμάτιο με μια από τις κόρες μας. Εγώ ήμουν στην κουζίνα. Κάποια στιγμή μου φώναξε ταραγμένος: «έγινε μ…ία». Πήγα και είδα… (…). Σκούπισα την κόρη μου με μια πετσέτα».

«Τα παιδιά μου με παρακαλούσαν να φύγουμε» λέει και συγκλονίζει η 35χρονη.

«Όλο αυτό τον καιρό συζητούσα συνεχώς με τις κόρες μου για το τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεφύγουμε από όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση. Τα κορίτσια με παρακαλούσαν να φύγουμε».

Οι φορές που της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει

Πριν έναν χρόνο κατά τη νοσηλεία της στο ψυχιατρείο μίλησε στους γιατρούς για τη βία που δεχόταν. Ενώ περιέγραψε τα πάντα για τα όσα βίωνε η ίδια, για τα βασανιστήρια των παιδιών δεν είπε λέξη γιατί όπως είπε… ντρεπόταν.

«Στους γιατρούς δεν ανέφερα τα υπόλοιπα που συνέβαιναν γιατί ντρεπόμουν και ντρέπομαι άπειρα για όσα με ανάγκαζε ο άντρας μου να κάνω».

Δεν μίλησε ούτε όταν οι συνάδελφοι της από την αστυνομία την είδαν χτυπημένη και την ρώτησαν.

«Μια φορά είχα φάει τόσο ξύλο με το γκλομπ του, που είχα πάει στη δουλειά σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι συνάδελφοι τότε το είχαν καταλάβει, γιατί είδαν τα σημάδια και το πρησμένο μου πρόσωπο από τις μπουνιές. Τότε με είχε καλέσει και ο προϊστάμενός μου και η ψυχολόγος. Με ρώτησαν τι συμβαίνει αλλά εγώ τους είπα ψέματα ότι όλα είναι καλά».

Όλα καλά είπε και στο σχολείο όταν την κάλεσαν να την ρωτήσουν πέρσι γιατί η κόρη της, μαθήτρια 6ης δημοτικού γνώριζε τι σημαίνει γκλοπ και πως είχε φάει ξύλο από αυτό.

«Μια άλλη φορά, στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, η κόρη μου ανέφερε ότι αυτά που τους περιέγραφαν, τα έχει κάνει. Με είχαν καλέσει τότε στο σχολείο αλλά εγώ προφανώς είπα ψέματα. Επίσης, τα παιδιά πήγαιναν με σημάδια στο σχολείο, ακόμα και με μαυρισμένο μάτι αλλά πάλι τα καλύπταμε με ψεύτικες δικαιολογίες».