Αρχική Σεμινάρια Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για την ανάπτυξη των εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα

Σεμινάριο του ΣΘΕΒ για την ανάπτυξη των εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εξειδικευμένο και πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Ανάπτυξη Εξαγωγών στον Αγροδιατροφικό τομέα», για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 4 ωρών και στο οποίο θα αναλυθούν οι βασικές προϋποθέσεις ανάπτυξης της εξωστρέφειας στον αγροδιατροφικό τομέα. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν γνώσεις και δεξιότητες εστιάζοντας στην ενίσχυση και ανάπτυξη των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στις 24/04/2017 (Δευτέρα:16:00-19:15), στον ΣΘΕΒ, Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας. Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κ. Ρούλα Παππά, ειδική στα θέματα εξαγωγών αγροτικών προϊόντων του τομέα των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων.
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος συμμετοχής και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ τηλ. 2410-555507 & mail: education@sthev.gr (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας) μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.