Αρχική Ελλάδα Σεφερλής – Τσαβαλιά: Το “ξύλο”, οι κριτικές, ο έρωτας και η νέα...

Σεφερλής – Τσαβαλιά: Το “ξύλο”, οι κριτικές, ο έρωτας και η νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκαν καλεσμένοι οι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά, ένα από τα πιο γνωστό και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Το ζευγάρι μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την περίοδο της καραντίνας, για την κοινή τους πορεία στη ζωή και στο θέατρο, αλλά και για τις κριτικές που δέχτηκαν κατά καιρούς.

Οι κακόβουλες κριτικές

Η συζήτηση πέρασε και στο είδος της επιθεώρησης, με τον Μάρκο Σεφερλή να λέει: “Δεν το τρώω το ξύλο από το κοινό, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά από ανώνυμους. Πίκρες από κριτικό δεν έχω δεχτεί. Από ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν είναι καλοδεχούμενες οι κριτικές”.

“Ίσως όλο αυτό που έχει δεχτεί ο Μάρκος έχει να κάνει με το ότι κάνει αυτή τη δουλειά έχοντας κάτι που το έχουν χάσει, την αθωότητα και την ειλικρίνεια ενός παιδιού. Ένα παιδί έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα χωρίς να προσκυνήσει κανέναν, χωρίς βλάψει κανένα, χωρίς να εξαγοράσει κανένα, χωρίς να μπει σε καμία κλίκα”, δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά για τον σύζυγό της, ενώ πρόσθεσε πως ξεχωρίζει τις κριτικές από το αν είναι κακόβουλες ή καλόβουλες και όχι αν είναι θετικές ή αρνητικές.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ