Αρχική Παιδεία Σε πανελλαδική απεργία στις 26 Νοεμβρίου καλεί άπαντες η Α’ ΕΛΜΕ Δυτ....

Σε πανελλαδική απεργία στις 26 Νοεμβρίου καλεί άπαντες η Α’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σε μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 26/11 και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που καλούμε τις Ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ όπως και ΑΔΕΔΥ να οργανώσουν καλεί η Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής μέσω ανακοίνωσης της.
Η ανακοίνωση της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής:

• Δωρεάν παροχή όλου του απαραίτητου εξοπλισμού από το υπουργείο, Laptop και σύνδεση στο Internet, αφού έτσι κι αλλιώς αποτελεί ένα απαραίτητο συμπληρωματικό εργαλείο στη διδακτική διαδικασία. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρέχουν την εργασία τους στο χώρο του σχολείου. Η οικία μας και τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε δεν ανήκουν στο υπουργείο.

• Καμιά ιδιωτική εταιρεία υπεύθυνη της επαφής μας με τους μαθητές. Προστασία των προσωπικών δεδομένων μαθητών και εκπαιδευτικών. Είναι δικαίωμα των εκπαιδευτικών να καλύψουν μορφωτικές και ψυχοκοινωνικές ανάγκες των μαθητών τους με άλλα λογισμικά μέσα που οι ίδιοι θα επιλέξουν, όπως ακριβώς έκαναν και στην πρώτη φάση της πανδημίας.

• Να μην κατατεθεί το σχέδιο νόμου για την Τεχνική Εκπαίδευση

• Να αποσυρθεί το αντισυνδικαλιστικό νομοσχέδιο Βρούτση Ανοικτά και ασφαλή σχολεία! Είναι η μόνη λύση υπέρ της κοινωνίας!

ΤΩΡΑ 15 μαθητές στην τάξη – μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών, επιστημονικού, βοηθητικού προσωπικού και προσωπικού καθαριότητας! ΤΩΡΑ διενέργεια δωρεάν, μαζικών επαναλαμβανόμενων τεστ για έλεγχο της διάδοσης του ιού και ουσιαστικά πρωτόκολλα προστασίας!

ΤΩΡΑ ενίσχυση της δημόσιας υγείας και επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας!

ΤΩΡΑ εξασφάλιση δωρεάν υλικοτεχνικής υποδομής, μέτρων ενίσχυσης της επιβίωσης των οικογενειών και της μαθησιακής διαδικασίας.

Προτεραιότητα στη ζωή, την υγεία, την παιδεία και την ελευθερία του Λαού!

Συμμετέχουμε μαζικά στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 26/11 και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που καλούμε τις Ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ όπως και ΑΔΕΔΥ να οργανώσουν.

Ειδικά μετά το όργιο καταστολής στις κινητοποιήσεις του Πολυτεχνείου, γίνεται φανερό ότι θέλουν να βγάλουν τις διεκδικήσεις μας στην παρανομία για να περνούν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους. ΥΣ.

Θα είναι χρήσιμο να καταγραφεί η εικόνα των σχολείων του Περιστερίου, η κατάσταση υλικοτεχνικής υποδομής καθηγητών και μαθητών, κενών εκπαιδευτικών και καθαριστριών, κλπ, για να δημοσιοποιηθεί από την ΕΛΜΕ.

Το ΔΣ