Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα όσα έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αργά το βράδυ της Κυριακής, κατηγορώντας τον υπουργό Υγείας για «αδιευκρίνιστα ποσά» και «2.200.000 σε βαλίτσες και δύο φακέλους »,αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Έδωσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!

Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο του υπουργού Υγείας για την εκτενή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο “Χ”, αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Στέφανος Κασσελάκης υπαινίσσεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα».

Όπως έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis

Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!

Ο Παύλος Πολάκης, μετά την ανάρτηση του χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη μάλιστα ως «λαδέμπορα» και αναφέρει «Εσύ πάντως πήρες τουλάχιστον 2.200.000 σε βαλίτσα και δυο φακέλους!! Και σε αρχειοθέτησε ένας Καψιμάλης εισαγγελέας κατ’ όνομα, για «αδιευκρίνιστα ποσά». επειδή εσύ βρωμείς, δεν λερώνουν και οι άλλοι!!» με τον υπουργό Υγείας να προαναγγέλλει μήνυση και αγωγή, προσθέτοντας μάλιστα πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. «Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!» κατέληξε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις