Σε λειτουργία τίθεται ξανά το Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα από αύριο Δευτέρα 22 Μαΐου. Όπως ενημερώνει ο Δήμος της περιοχής το Γυμναστήριο διαθέτει σύγχρονα όργανα που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες άθλησης. Οι αθλούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, καρδιoαγγειακής προσαρμογής και βελτίωσης, κάτω από την επίβλεψη πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής.

Παράλληλα σημειώνει ότι το Γυμναστήριο βρίσκεται στο κέντρο ενός αθλητικού πυρήνα δίνοντας τη δυνατότητα στον αθλούμενο για πολλαπλούς τρόπους άσκησης καθώς βρίσκεται στο Εθνικό Στάδιο Βύρωνα για όποιον θέλει να περπατήσει ή να κάνει τζόκινγκ, ενώ βρίσκεται πλησίον του Δημοτικού Κολυμβητήριου για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου, αλλά και του 2ου Αθλητικού Κέντρου που περιλαμβάνει γήπεδα Χάντμπολ, Μπάσκετ και Βόλεϊ.

Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς οι αθλούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο από τη Δημοτική Συγκοινωνία όσο και από την Αστική Συγκοινωνία (203).

Το Γυμναστήριο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ

Η συμμετοχή στο Δημοτικό Γυμναστήριο είναι δωρεάν

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής:

Ιατρική βεβαίωση

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Διεύθυνση: Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15 (εντός του Εθνικού Σταδίου)

Τηλ.: 210-7652695 (Τμήμα Αθλητισμού)