Ένας 82χρονος οδηγός αγροτικού οχήματος στη Λευκοπηγή Κοζάνης προκάλεσε σοκ όταν αποκαλύφθηκε πως είχε δέσει τον σκύλο του πίσω από το όχημα και τον έσερνε στον δρόμο. Ένα βίντεο που δημοσίευσε το Mega επέδειξε τη σκληρή μεταχείριση του ζώου, το οποίο φαινόταν να είναι σοβαρά ταλαιπωρημένο, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει και εμφάνιζε άλλα σημάδια δυστυχίας.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Mega: “Τον είδα να οδηγεί με κλαδιά φορτωμένα στο αγροτικό του και τον σκύλο δεμένο πίσω. Ήταν φανερό ότι το ζώο υπέφερε, είχε τα μάτια του κόκκινα και τη γλώσσα έξω.”

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε τις κατηγορίες κακομεταχείρισης, υποστηρίζοντας πως διένυσαν μόνο 500 μέτρα και ότι ο σκύλος είναι καλά στην υγεία του. «Εδώ δίπλα ήταν, 500 μέτρα. Το είχα δίπλα με το σχοινί, ακολουθούσε κανονικά, όχι να σέρνεται. Σιγά, σιγά (πήγαινα) το έβλεπα στον καθρέφτη. Δεν έγινε τίποτα, τίποτα δεν έγινε. Μια χαρά, πήγε και στον κτηνίατρο και σε όλα», είπε

Η αστυνομία έδωσε εντολή να εξεταστεί ο σκύλος από κτηνίατρο, ενώ καταγράφηκε δικογραφία εναντίον του 82χρονου για την υπόθεση.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις