Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31 ετών Ειδικός Φρουρός γνώρισε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γυναίκα αστυνομικό με την οποία συνομιλούσε μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να διακόψει την επαφή μαζί της. Τότε εκείνη απαίτησε το ποσό των 250 ευρώ λέγοντας ότι αν δεν της τα δώσει θα τον καταγγείλει για κακοποίηση

Ο Ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. κατήγγειλε, για εκβιασμό, μία συνάδελφό του. Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε ο ειδικός φρουρός, γνώρισε τη συνάδελφό του μέσω Facebook πριν από περίπου 12 ημέρες και άρχισαν να επικοινωνούν.

Όταν ο 31χρονος αποφάσισε ότι ήθελε να διακόψει την επικοινωνία τότε η αστυνομικός άρχισε να τον απειλεί φραστικά ότι θα τον καταγγείλει ψευδώς για επίμεμπτη σε βάρος της συμπεριφορά και ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα. Μάλιστα τον προειδοποίησε ότι αν ήθελε να τον αφήσει ήσυχο θα έπρεπε να της δώσει 250 ευρώ.

Όπως είπε ο ειδικός φρουρός φοβήθηκε και ανησύχησε για το υπηρεσιακό του μέλλον, ακόμα και να αποταχθεί από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αυτό γιατί η συνάδελφός του είναι ανώτερη ιεραρχικά από αυτόν. Για το λόγο αυτό υπέκυψε στις απαιτήσεις της και της κατέβαλε 250 ευρώ σε προσυμφωνημένο ραντεβού στην Αθήνα.

Μετά από αυτά, η αστυνομικός συνέχισε να εκδηλώνει την ίδια συμπεριφορά σε βάρος του καταγγέλλοντα, ώσπου την Πέμπτη 20 Ιουνίου απαίτησε εκ νέου χρήματα με τον αστυνομικό να ενδίδει και πάλι και να καταβάλλει 250 ευρώ.

Ακολούθως ο ειδικός φρουρός προσπάθησε να αποκλείσει τους τρόπους επικοινωνίας της συναδέλφου του μαζί του, ωστόσο αυτή τον καλούσε τηλεφωνικά αποκρύπτοντας τον αριθμό της και κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων απαιτούσε επανειλημμένως να της δοθούν εκ νέου χρήματα.

Ο αστυνομικός αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από συναδέλφους του, δέχθηκε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από άτομο που είχε αποκρύψει τον αριθμό κλήσης του και κατά την συνομιλία τους που ακολούθησε ενώπιον αστυνομικών προέκυψε ότι ήταν η καταγγελλόμενη αστυνομικός.

Από τον μεταξύ τους διάλογο, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι καταγγελίες του αστυνομικού καθώς η καταγγελλόμενη του ζήτησε να συναντηθούν απαιτώντας από αυτόν να της παραδώσει για τρίτη φορά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και του ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ότι εάν δώσει τα χρήματα «…δεν θα του έκανε κακό».

Μετά από αυτά, οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, «έστησαν» τη συνάντηση, και μετά την παράδοσή των χρημάτων στην καταγγελλόμενη αστυνομικό, την ακινητοποίησαν και την συνέλαβαν.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις