Αρχική Επιχειρήσεις Ryanair: Προσλαμβάνει προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ryanair: Προσλαμβάνει προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο πρόγραμμα προσλήψεων ανακοίνωσε η Ryanair. Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης της Ryanair για την κάλυψη θέσεων πληρώματος καμπίνας σε όλη την Ευρώπη, ανακοίνωσε το νέο εκτενές πρόγραμμα προσλήψεων για την Άνοιξη του 2018.

Οι νέες θέσεις πληρώματος καμπίνας προσφέρουν ευκαιρίες σε φιλόδοξα μέλη πληρώματος καμπίνας για να ανελιχθούν εντός της Ryanair. Οι μόνιμες θέσεις προσφέρουν ανταγωνιστικό βασικό μισθό, μαζί με ένα γενναιόδωρο επίδομα πρόσληψης €1.200 και ένα νέο μπόνους παραγωγικότητας για τα μέλη του προσωπικού που αριστεύουν.

Παρέχεται ακόμη πιστοποιημένη βεβαίωση EASA για χρήση σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας, τριετής εγγυημένη σύμβαση μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και ευέλικτο πρόγραμμα με 5 ημέρες εργασίας και 3 ημέρες ρεπό.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι διαβατηρίου κράτους-μέλους της ΕΕ.
  • Πρέπει να έχουν ύψος από 157 εκ. έως 188 εκ.
  • Πρέπει να μπορούν να κολυμπήσουν 25 μέτρα χωρίς βοήθεια.
  • Η εργατικότητα, η ευελιξία και η εξωστρεφής και φιλική προσωπικότητα θα ληφθούν υπόψη.
  • Απαιτείται πολύ καλή γνώση αγγλικών, στον προφορικό και τον γραπτό λόγο.

Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στους τομείς: Εξυπηρέτηση πελατών, στέλεχος πωλήσεων, προσωπικό μπαρ και σερβιρίσματος, εργασία σε πολύγλωσσο περιβάλλον, πτυχίο αγγλικών, εμπορικός τομέας, διοικητικό προσωπικό, γραμματέας, υπάλληλος υποδοχής, ρεσεψιονίστ, χειριστής τηλεφωνικού κέντρου, εμπειρία στον τομέα ταξιδίων εργασίας.

Η Ryanair θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 20/6/2018 και στην Αθήνα στις 22/6/2018 για συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα: http://www.crewlink.ie/apply-now/?utm_source=proson&utm_medium=referral