Αρχική Επιχειρήσεις Ryanair: Διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκης- Αθήνας

Ryanair: Διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκης- Αθήνας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Από την 1η Απριλίου 2019 διακόπτεται η σύνδεση Θεσσαλονίκη-Αθήνα και αντίστροφα. Η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί από την Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα την 31η Μαρτίου 2019 με ώρα αναχώρησης 20:05 και αριθμό πτήσης FR8969. Η πώληση των εισιτηρίων έχει διακοπεί για τις πτήσεις μετά την 31η Μαρτίου. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε».

Αυτό γνωστοποιεί η Ryanair, η οποία είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να «κόψει» το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη, ήδη από το τέλος του 2018, στο πλαίσιο αναδιαμόρφωσης των συνδέσεων στις πτήσεις εσωτερικού κι ενίσχυσης αυτών του εξωτερικού.

Για Θεσσαλονίκη, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2019, περιλαμβάνει 32 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 6 νέα δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ, το Δουβλίνο, την Μάλτα, το Μάντσεστερ και την Λαπεενράντα. Για Αθήνα, το πρόγραμμα της low cost αεροπορικής για το 2019 περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο, και 6 νέα δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, μεταφέροντας, σύμφωνα με την εταιρεία, 2,4 εκατ. επιβάτες μέσω της Αθήνας το επόμενο έτος.