Αρχική Ελλάδα Ρόδος: 47χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονη και της έδωσε χασίς

Ρόδος: 47χρονος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 13χρονη και της έδωσε χασίς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον ανακριτή πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα 47χρονοςστη Ρόδο αφού σε βάρος του υπάρχει καταγγελία ότι ασέλγησε σε 13χρονη και προσπάθησε να της δώσει κάνναβη.

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του κοριτσιού ο οποίος είπε ότι ο ύποπτος ο οποίος είναι γείτονας προφασίστηκε ότι την χρειάζεται για να τον βοηθήσει σε κάποια δουλειά. Όταν ανέβαινε την ρώτησε, όπως ισχυρίζεται, αν είχε κάνει σεξ και το παιδί απάντησε αρνητικά, ενώ, όπως κατέθεσε, εξεπλάγη και ο 47χρονος επεδίωξε να ασελγήσει εις βάρος της. Διατείνεται μάλιστα ότι την έσφιγγε στην αγκαλιά του και την ακούμπησε σε σημεία του σώματός της ενώ της προσέφερε να κάνει χρήση «χόρτου».

Το παιδί προσπάθησε να φύγει από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται και κοντά στην πόρτα, όταν επεδίωξε να την αποτρέψει ο καταγγελλόμενος, τον κλότσησε στα γεννητικά όργανα, ξεκλείδωσε και έφυγε. Το παιδί ισχυρίστηκε ακόμη ότι πέντε μέρες μετά την είδε και της είπε «εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε», με αποτέλεσμα να φοβηθεί.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο 47χρονος περνώντας στην αντεπίθεση έκανε μήνυση στον πατέρα του κοριτσιού αφού όπως ισχυρίζεται στο προφίλ του στο Facebook κοινοποίησε δημόσια ανάρτηση αναφέροντας ψευδή και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος του. Πιο συγκεκριμένα, δίχως να έχει ασκηθεί εις βάρος του οποιαδήποτε ποινική δίωξη με την ανάρτησή του τον εμφάνισε ως τον βιαστή της Ρόδου με θύματα γριές και παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως εκθέτει στην μήνυσή του, μια οικογενειακή του φίλη και γειτόνισσά τους τούς επισκέφθηκε και τους ενημέρωσε ότι κατά την περιήγησή της στο Facebook είδε κάποιες αναρτήσεις του μηνυόμενου ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε ασελγήσει στην κόρη του, στην μητέρα του και σε όλες τις γριές της Παλιάς Πόλης.

Συνεχίζοντας ο μηνυόμενος απεκάλυψε την ταυτότητά του και στη συνέχεια έγραψε «του ζητάω 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για ψυχική οδύνη» αναφέρει η dimokratiki.gr.

Ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι η ανήλικη κατέθεσε ότι όλα έγιναν1-2 Οκτωβρίου, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι οι ίδιες πράξεις έλαβαν χώρα την 23-24 Σεπτεμβρίο