Αρχική Ελλάδα Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή μετά τις καταγγελίες...

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή μετά τις καταγγελίες στο Instagram για revenge porn

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ύστερα από καταγγελία για revenge porn.

 

«Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να είχε, κατά το παρελθόν, αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με τον ίδιο και την πρώην σύντροφό του, χωρίς να έχει λάβει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

 

Όπως είπε ο κ. Κανάκης, ήταν απόφαση του ίδιου αλλά και όλων πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. «Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στην διαδικασία να μας ενημερώσει. Έμμεσα μας αφορά (…) Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει κάτι τέτοιο, από εκείνη την στιγμή είμαστε σε μία θέση που πρώτα από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε».

 

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για μας το θέμα είναι πρώτα από όλα ηθικό και ανθρώπινο και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Στάθη και νιώθουμε προδομένοι».