Αρχική Πολιτική Ραχήλ Μακρή: Ο Τζορτζ Φλόιντ έπαιζε σε πορνό και τον θυσίασε η...

Ραχήλ Μακρή: Ο Τζορτζ Φλόιντ έπαιζε σε πορνό και τον θυσίασε η Νέα Τάξη Πραγμάτων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφού ήδη τοποθετήθηκε μια φορά για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, η Ραχήλ Μακρή «ξαναχτύπησε» με μια ακόμα ανάρτηση στην οποία λέει ότι ο Φλόιντ ήταν πορνοστάρ και τον επέλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων να τον θυσιάσει!

Ήδη είχε υποστηρίξει σε προηγούμενη ανάρτησή της ότι όλα έγιναν από τους «Σώρρος Κλίντον , Ομπάμα κλπ. οι επιθυμητές εξεγέρσεις εγιναν. ληστείες, πλιάτσικο , δολοφονίες λευκών και όλα για να φύγει ο Τραμπ να αναλάβουν οι καμπαλ να επανέλθει η κανονικότητα , να συνεχίσουν τους πολέμους και να θρέψουν τους τζιχαντιστές.Να ελέγξουν την ανθρωπότητα και να πολεμήσουνε τον υπερπληθυσμό». Μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι ο Φλόιντ πέθανε από κοροναϊό, επειδή έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει!

Τώρα, ανέφερε σε νέα της ανάρτηση:

«Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

Απαντώντας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της γράφει: «Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες. Πορνό, ναρκωτικά, εκβιασμοί, συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ. Κρίμα στον άνθρωπο. Καλό παλικάρι».

Πλέον, η ανάρτησή της έχει κατέβει…