Αρχική Παιδεία “Βόμβα” με Εξετάσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Οι 10.000 προσλήψεις εκτοξεύουν τη συμμετοχή

“Βόμβα” με Εξετάσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Οι 10.000 προσλήψεις εκτοξεύουν τη συμμετοχή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

“Βόμβα” με Εξετάσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Οι 10.000 προσλήψεις εκτοξεύουν τη συμμετοχή. Ντελίριο με τις εξετάσεις εκπαιδευτών ενηλίκων φέρνουν ο καταιγισμός προσλήψεων εκπαιδευτών ενηλίκων με υψηλές αμοιβές – Τεράστιο το ενδιαφέρον για το σεμινάριο της golearn που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις – Πάνω από 2.500 σε 3 ημέρες

Οι χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων σε όλη την Ελλάδα που φέρνει τα προγράμματα κατάρτισης από το ταμείο ανάκαμψης σε συνδυασμό με τις νέες δηλώσεις την για διεξαγωγή εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων στις αρχές του έτους έχουν προκαλέσει τεράστια κινητικότητα στους ενδιαφερόμενους

Σκοπός του ΕΟΠΠΕΠ είναι να γίνουν οι εξετάσεις Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Ενηλίκων στις αρχές του έτους δηλαδή Ιανουάριο – Φεβρουάριο.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις της διευθύνουσας του ΕΟΠΠΕΠ την Παρασκευή σε ημερίδα που αφορά την παιδεία. Η ίδια τόνισε ότι σκοπός του οργανισμού και στόχος είναι να γίνουν οι εξετάσεις Πιστοποίησης στις αρχές του 2024.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΕΠ και η διοίκηση δουλεύει φουλ τις μηχανές με την έναρξη εξετάσεων κομμωτών και τεχνιτών νυχιών ώστε να εξυπηρετήθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ενδιαφερόμενοι.

Οι 10.000 νέες θέσεις εκπ/τών ενηλίκων φέρνουν μεγάλη συμμετοχή στις εξετάσεις

Σύμφωνα με το ΦΕΚ του 2013 που καθορίζει τις αμοιβές των εκπαιδευτών ενηλίκων ένας εκπαιδευτής που θα πραγματοποιήσει κατάρτιση σε ενήλικες άνεργους (π.χ.140 ώρες δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαιδευσ) μπορεί να λάβει έως και 3080 ευρώ σε κάτι παραπάνω από 30 ημέρες.

Πάνω από 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων θα γίνουν λόγω του πακτωλού προγραμμάτων κατάρτισης που φέρνει το ταμείο ανάκαμψης για το uskilling και το reskilling με κοντά στο ένα δισσεκατομμύριο ευρώ να πέφτει για στην αγορά για αυτο το σκοπο

GoLearn: Πώς θα αποκτήσετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης – Πώς θα προλάβετε

Μπορείτε να εξασφαλίσετε το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης πραγματοποιώντας το σεμινάριο του ΕΚΕΤΑ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης) και του ΕΚΕΚ που προωθείτε από την goLearn και έχει ανοικτές αιτήσεις έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Αν ξεκινήσετε τώρα θα προλάβετε να πάρετε το πτυχίο σας και να συμμετάσχετε στις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ

Το σεμινάριο διαρκεί 200 ώρες και λήγει μέσα σε 3 μήνες για να καλύπτει και τις προϋποθέσεις του νόμου και να προλάβετε.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις