Αρχική Επιχειρήσεις “Undercover” ελεγκτές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Δείτε τι θα παρατηρούν!

“Undercover” ελεγκτές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Δείτε τι θα παρατηρούν!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Από χθες σύμφωνα με το OPEN “μυστικοί” ελεγκτές θα μετακινούνται στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 50 undercover άτομα, που θα παραδώσουν μέσα στον επόμενο μήνα 1.000 αξιολογήσεις για τις παρεχόμενες υπηρεσίες για όλα τα μέσα μεταφοράς της Αθήνας.

 

Τι θα ελέγχουν

Αναμένεται να αξιολογούν την τήρηση των δρομολογίων, την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, την καθαριότητα αλλά και την συμπεριφορά των οδηγών με στόχο να εντοπιστούν τα προβλήματα και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Παράπονα από τους εργαζόμενους

Από την άλλη μεριά, οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς δεν βλέπουν την κίνηση αυτή με καλό μάτι θεωρώντας την περιττή.

Ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων μετρό και εκπρόσωπος όλων των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, σημείωσε πως δεν χρειάζεται να σπαταλούνται χρήματα με συμβάσεις σε ιδιώτες εργολάβους την ώρα που τα αρχεία και τα δρομολόγια καταγράφονται με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και κάμερες.

«Δεν έχουμε οδηγούς, ελεγκτές, σταθμάρχες, τεχνικό προσωπικό. Διακόσιοι εργαζόμενοι με έχουν φύγει με μετατάξεις και συντάξεις. Γιατί να πετάμε χρήματα;» λέει ο ίδιος και υπογραμμίζει πως το ΔΣ της ΣΤΑΣΥ του οποίου είναι μέλος δεν έχει ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες αυτής της νέας «υπηρεσίας.»