Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα – Δύο νεκροί και  δύο τραυματίες, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών στην ναυτιλιακή εταιρεία και ένας ακόμα άνθρωπος που εργαζόταν στην εταιρεία Ενα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα, καθώς πρώην υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας έχει εισβάλει στα γραφεία της στην οδό Αρτεμισίου, έχει πυροβολήσει άτομα και παραμένει ταμπουρωμένος. Κατά πληροφορίες από τους πυροβολισμούς στην εταιρεία, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του και δύο έχουν τραυματιστεί. Στις 11.15 ξεκίνησε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ. Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr βλέπουμε τους άνδρες των ΕΚΑΜ δευτερόλεπτα πριν μπουν στο κτήριο, καθώς ο δράστης φέρεται να παραμένει ταμπουρωμένος στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας.

Ο συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ μετά από κλήσεις για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εμπλεκόμενος φέρεται να είναι ένας πρώην εργαζόμενος, αιγυπτιακής καταγωγής, που έχει απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας ήταν για χρόνια επιστάτης στην εταιρεία.

Λόγω της επιχείρησης της ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα ακόλουθα σημεία: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, νεκρός ο δράστης των πυροβολισμών στην ναυτιλιακή εταιρεία Βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου, ο δράστης της επίθεσης Αιγυπτιακής καταγωγής και ένας ακόμα νεκρός μέχρι στιγμής. Υπάρχουν και τραυματίες ,πιθανή αιτία της επίθεσης πιθανόν η εκδίκηση, καθώς ο δράστης μπήκε στοχευμένα στο κτίριο με την καραμπίνα

  • – Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ,
  • – Λ. Καραμανλή και Καλυψούς,
  • – Αρτεμισίου και Ροντήρη.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις