Αρχική Επιχειρήσεις Public Office: Επαγγελματικές σειρές προϊόντων τεχνολογίας και γραφικής ύλης

Public Office: Επαγγελματικές σειρές προϊόντων τεχνολογίας και γραφικής ύλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις επεκτείνονται τα Public, μέσω της Public Office, που αποτελεί τη σύγχρονη λύση για το γραφείο στο σπίτι μέχρι το γραφείο της μεγάλης επιχείρησης σε όλη την Ελλάδα.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το Public Office συνιστά έναν εξελισσόμενο συνδυασμό B2B προϊόντων και υπηρεσιών, προτείνοντας μια γκάμα επιλογών γραφικής ύλης και τεχνολογίας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα Public, προκειμένου να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη υπηρεσία B2B, δημιούργησαν το Public Office για να καλύψουν τις ανάγκες των εταιρικών πελατών και εξασφάλισαν περισσότερους από 5.000 κωδικούς σε χαρτί, μελάνι και γραφική ύλη, σε ένα μεγάλο φάσμα τιμών που εξυπηρετεί κάθε budget.

Παράλληλα προχώρησαν σε στρατηγικές συνεργασίες με διαφορετικούς προμηθευτές προκειμένου να προσφέρουν διευρυμένο κωδικολόγιο στις επαγγελματικές σειρές προϊόντων τεχνολογίας αλλά και γραφικής ύλης, με ποιοτικά προϊόντα που διασφαλίζουν μέγιστες οικονομικές επιλογές. Επίσης, εξασφάλισαν για τους εταιρικούς τους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, όπως η GOODnBERG, που αποτελεί αποκλειστικότητα των Public και προσφέρει μέγιστη οικονομία.