Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Προσοχή! Μην δημοσιεύεται φωτογραφίες ή βίντεο από μετακινήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων

Οι Ελληνικές Ένοπλες βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή και “κόκκινο” συναγερμό εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο.

Ανώτατα στελέχη του ΓΕΕΘΑ  διαρρέουν προς πάσα κατεύθυνση, ότι “Αυτή τη στιγμή η πίστη στις Ένοπλες Δυνάμεις, το πατριωτικό φρόνημα και και το υψηλό ηθικό είναι μονόδρομος για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας μας”.

Παράλληλα, από το ΓΕΕΘΑ υπάρχει ρητή και απαράβατη εντολή για “Μη κοινοποίηση φωτογραφιών ή βίντεο από μετακινήσεις υλικού ή προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την επικράτεια στα πλαίσια της κινητοποίησης που λαμβάνει χώρα.  Οποιαδήποτε πληροφορία ανεβάσετε στα κοινωνικά δίκτυα δύναται να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τον εχθρό”

Τέλοςς, μεγάλη προσοχή στα δημοσιεύματα και στις πληροφορίες που διακινούνται. Ο εχθρός δύναται να πραγματοποιεί πληροφοριακές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου.

Διαβάστε ακόμη:

Εξίσωση τρίτεκνων οικογενειών με πολύτεκνες – Τι αλλάζει

Άρθρο της δικηγόρου Μαργαρίτας Κάρδαρη Eξετάζεται από την Κυβέρνηση να...

Τα κυβερνητικά “σπρίνγκ ρόλς” και η “έκπληξη” στον Ανδρουλάκη

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Ενημερωτικό Δελτίο

Το μαγευτικό ελληνικό νησί που εξωτικά ζώα τριγυρνούν ελεύθερα στις παραλίες

Το μαγευτικό ελληνικό νησί που εξωτικά ζώα τριγυρνούν ελεύθερα στις παραλίες και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν παρέα μαζί τους. Τα ελληνικά νησιά είναι από...

“Υπάρχω”: Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση στην νέα ταινία για τον Καζαντζίδη

“Υπάρχω”, ο Χρήστος Μάστορας και Κλέλια Ρένεση στην νέα ταινία για τον Καζαντζίδη, η πιο φιλόδοξη ελληνική παραγωγή της χρονιάς με θέμα την ζωή...

Μπήκαν σε σπίτι για να κλέψουν και έφυγαν με “πατίνια”

Στιγμές τρόμου έζησε ένα ζευγάρι στο Βόλο, το βράδυ της Παρασκευής 25/5 όταν ο ιδιοκτήτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άτομα μέσα...

Χόρευε στον παιδότοπο η Μαλένα λίγο πριν πεθάνει

Οι καταθέσεις των γιατρών για τον θάνατο της Μαλένα συγκλονίζουν, «Το παιδί είχε άψογη κλινική εικόνα, ήταν ένα αγγελούδι που το έβλεπες και έλεγες...