Αρχική Επιχειρήσεις Προσλήψεις τώρα σε Toyota Hellas και Αφοι Φιλοσίδη

Προσλήψεις τώρα σε Toyota Hellas και Αφοι Φιλοσίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Νέο προσωπικό θα εντάξουν στο δυναμικό των υποκαταστημάτων τους δύο μεγάλες εταιρείες, η Toyota και οι Αφοι Φιλοσίδη Α.Ε. Η εταιρεία Toyota, είναι μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα, που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του εξοπλισμού material handling, διαθέτοντας τις κατάλληλες υποδομές όπως κέντρο μεταχειρισμένων ανυψωτικών μηχανημάτων. Η δεύτερη εταιρεία ιδρύθηκε το 1994, κινείται στο χώρο του αυτοκινήτου και συνεχώς διευρύνει τους τομείς δραστηριότητάς της. Ιδρύθηκε από άτομα με μακρόχρονη πείρα στο χώρου του αυτοκινήτου και είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Kosmocar Α.Ε..

Η Τoyota θα προσλάβει έναν Υπάλληλο Διακίνησης Ανταλλακτικών, απόφοιτο ΙΕΚ ή ΤΕΙ Μηχανολογίας, με εμπειρία δύο ετών στον κλάδο των ανταλλακτικών, γνώση Αγγλικών, χρήση H/Y και ψηφιακών εφαρμογών (Κωδικός : 222/71) Αποστολή βιογραφικών ΕΔΩ

Η εταιρεία Αφοι Φιλοσίδη Α.Ε θα καλύψει μια θέση Βαφέαμε προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση τουλάχιστον πέντε χρόνων. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι γνώστης προετοιμασίας αποχρώσεων με μηχανή χρωμάτων, ενώ θα πρέπει να γνωρίζει το χειρισμό φασματογράφου. Απαραίτητη η γνώση σε γυάλισμα και μικροεπισκευές τοπικής βαφής Αποστολή βιογραφικών ΕΔΩ.

Η Εταιρία ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.η οποία