ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα βήμα πριν την δημοσίευση βρίσκονται μεγάλοι διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου.  Στον προθάλαμο της δημοσίευσης βρίσκεται ο διαγωνισμός για τις 2.858 θέσεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ στα…εισερχόμενα του ΑΣΕΠ βρίσκεται και το αίτημα για 187 προσλήψεις στο υπουργείο Γεωργίας.

Εν αναμονή της προκήρυξης για τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών βρίσκονται ακόμη χιλιάδες ενδιαφερόμενοι. Ο διαγωνισμός για τα ΚΕΠ αφορά 155 θέσεις, ενώ στην επικείμενη προκήρυξη θα γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τα απολυτήρια ή διπλώματα οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Δευτροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίοδευσης.

Τέλος, αναμένονται οι διαγωνισμοί για 1.000 θέσεις σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης αποχέτευσης, οι 400 προσλήψεις συνοριοφυλάκων, αλλά και οι 2.400 θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΣΕΠ επισημαίνουν στο Dimosio.gr οτι η εξέλιξη των διαγωνισμών θα κριθεί από την συνεννόηση που θα υπάρξει ανάμεσα στην Ανεξάρτητη Αρχή και τα συναρμόδια υπουργεία.