Αρχική Μόνιμοι Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για τα εμβολιαστικά κέντρα

Προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών για τα εμβολιαστικά κέντρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρόσληψη παιδιάτρου, με εμπειρία στην Παιδιατρική Αιματολογία –Ογκολογία από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης για την ενίσχυση στελέχωσης της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων ΠαΓΝΗ.

Επίσης, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών της Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Γ.Ν. «Βενιζέλειο-Πανάνειο» προσλήφθηκε από την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης ένας επικουρικός γιατρός, αντίστοιχης ειδικότητας.

Προσλήψεις νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για τα εμβολιαστικά κέντρα της Κρήτης.

Τριάντα τρείς υγειονομικοί, των κλάδων ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτικής  και Διοικητικού προσωπικού, προσελήφθησαν από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης για την ενίσχυση στελέχωσης των εμβολιαστικών κέντρων, τα οποία θα λειτουργήσουν στα Κέντρα Υγείας του νησιού.

Από τους 33 υγειονομικούς, επτά (7) μόνιμοι γιατροί,  κλάδου ΕΣΥ, διαφόρων ειδικοτήτων  ανέλαβαν καθήκοντα τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η 7η ΥΠΕ, εξετάζοντας τις ανάγκες των Νοσοκομείων της Κρήτης αιτήθηκε από το Υπουργείο Υγείας σχετική έγκριση, η οποία και δόθηκε ,προκειμένου να καταστεί εφικτή η προκήρυξη των εν λόγω μόνιμων θέσεων.

Οι προσλήψεις των εν λόγω γιατρών αφορούσαν τις ειδικότητες Πνευμονολογίας – ΦυματιολογίαςΜαιευτικής Γυναικολογίας, Ορθοπεδικής, Καρδιολογίας, Ουρολογίας και Νευρολογίας. Το επόμενο διάστημα αναμένεται επίσης ο διορισμός των μόνιμων γιατρών που προκηρύχθηκαν, στις κρίσιμες ειδικότητες της Αναισθησιολογίας και Παθολογίας.