Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Προσλήψεις: 153 νέες θέσεις σε δύο Εφορείες Αρχαιοτήτων

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο νέες προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 153 νέες προσλήψεις στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και Ηλείας.

Συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων πρόκειται να προσλάβει 78 άτομα ενώ η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 75 ατόμων.

Οι προσλήψεις και στις δύο προκηρύξεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών.

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.935 προσλήψεις σε Τοπικές Ομάδες Υγείας του υπουργείου Υγείας (ΤΟΜΥ), που θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις υποψηφίων από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Παράλληλα όμως με το υπουργείο Υγείας τρέχει και η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον Ελληνικό Στρατό. Πρόκειται αναλυτικά για 1.000 θέσεις στον Στρατό Ξηράς, 300 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία και 20 θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα οκτώ (78) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της υπηρεσίας.

Όλες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα αφορούν διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected].).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα πέντε (75) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, που εδρεύει στην Αρχαία Ολυμπία του Νομού Ηλείας

Όλες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα αφορούν διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) .

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

Προκήρυξη για 25 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος 

Προκήρυξη για  25 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος Προκήρυξη 25 θέσεων εργασίας ειδικού επιστημονικού προσωπικού, για τις ανάγκες Υπηρεσιακών Μονάδων της Τράπεζας της Ελλάδος  Η Τράπεζα της...

Νέες προσλήψεις  στο Θέρετρο Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ 

Νέες προσλήψεις  στο Θέρετρο Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ Προσλήψεις 27 ατόμων  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ( 5μηνη σύμβαση) για την κάλυψη αναγκών του...

Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ασπροπύργου στο Πνευματικό Κέντρο

Νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Ασπροπύργου, στο Πνευματικό Κέντρο Την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου Καλλιτεχνικού εκπαιδευτικού προσωπικού για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους,...

Νέες θέσεις εργασίας για προσλήψεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και με απολυτήριο γυμνασίου

Νέες θέσεις εργασίας για προσλήψεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων και με απολυτήριο γυμνασίου Προκήρυξεις πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου...