Αρχική Επιχειρήσεις Πρόγραμμα για τελειοφοίτους από την SoftOne Technologies

Πρόγραμμα για τελειοφοίτους από την SoftOne Technologies

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Businessman working in the office

Τελειόφοιτους τεχνικών και οικονομικών σχολών επιθυμεί να εκπαιδεύσει η ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων ERP και CRM, SoftOne Technologies, στο πλαίσιο προγράμματος πρακτικής άσκησης που υλοποιεί.

Τις θέσεις θα καταλάβουν έξι τελειόφοιτοι ΤΕΙ Λογιστικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων και τελειόφοιτοι ΑΕΙ Οικονομικών Σπουδών, Λογιστικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Οι επιτυχόντες θα ασκηθούν στην ειδικότητα Junior Consultants και θα εκπαιδευθούν στο ολοκληρωμένο επιχειρηματικό λογισμικό της SoftOne, αναπτύσσοντας, παράλληλα, τις δεξιότητές τους για την υποστήριξη συνεργατών και πελατών της εταιρείας.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις λογιστικών, οικονομικής διαχείρισης ή διοίκησης επιχειρήσεων, εξοικείωση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, άριστη γνώση αγγλικών και όρεξη για μάθηση. Θα συνεκτιμηθούν οι γνώσεις δεύτερης γλώσσας και ERP συστημάτων. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν άριστη προφορική επικοινωνία και πνέυμα ομαδικής εργασίας.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αθήνα (οδός: Λ.Κατσώνη και Αχιλλέως 8, Καλλιθέα). Βιογραφικά σημειώματα αποστέλλονται στην ηλεκτορνική διεύθυνση: std@softone.gr. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 211 1022222.