Αρχική Διεθνή Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους σε δύο πολυεθνικές εταιρείες

Πρακτική άσκηση για νέους πτυχιούχους σε δύο πολυεθνικές εταιρείες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε δεκάδες νέους πτυχιούχους προσφέρουν δύο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες με παρουσία ετών στην Ελλάδα.

Unilever

Όπως αναφέρει σήμερα το “Έθνος Εργασία”, πρόκειται για την Unilever, η οποία διεξάγει το πρόγραμμα “Unilever Future Leaders Programme” με στόχο να διαμορφώσει τους αυριανούς ηγέτες, σήμερα. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να αναπτύξει τις δεξιότητές των συμμετεχόντων ως μάνατζερ, μέσω πρακτικής εκμάθησης στο πλευρό κορυφαίων ειδικών. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν σε συγκεκριμένο τμήμα και θα αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες, καθώς εργάζονται σε πραγματικά έργα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει αρχικά να επιλέξουν μεταξύ των τομέων: Πωλήσεις, Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Εφοδιαστική αλυσίδα και Επικοινωνίες. Ωστόσο, σε όσους συμμετάσχουν θα δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία και από άλλα τμήματα στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή βιογραφικού αποτελεί η κατοχή πτυχίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) ανεξαρτήτως κατεύθυνσης, ενώ η διάρκεια μαθητείας ανέρχεται στα δύο με τρία έτη. Αιτήσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα: https://www.unilever.gr/careers/graduates/uflp/

Kraft Heinz

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης τετράμηνης διάρκειας υλοποιεί και ο πολυεθνικός Όμιλος Kraft Heinz, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταπτυχιακό τίτλο στα γνωστικά αντικείμενα: Εφοδιαστική αλυσίδα, Λειτουργία και Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Μηχανική, Τεχνολογία, ΙΤ, Ανθρώπινο Δυναμικό, Έρευνα και Ανάπτυξη, Πωλήσεις και οποιοδήποτε άλλο σχετικό πεδίο. Επίσης, απαιτείται προϋπηρεσία διάρκειας ενός έτους στο αντικείμενο άσκησης και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μετεγκατασταθούν σε χώρα της Ευρώπης, καθώς το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Γαλλία και την Πολωνία. Αιτήσεις έως 28 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα: http://www.kraftheinzcompany.eu/careers/european-trainee-program.