Στη συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Γιώργος Αρσενάκος μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την πορεία της Panik Records και τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως ο Νότης Σφακιανάκης και η Άννα Βίσση. Αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια της αρχής της εταιρείας και στην αυτογνωσία που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων.

«Ήμουν 30 χρονών όταν έμεινα στον αέρα και δεν πίστευα στον εαυτό μου. Είναι σημαντικό να πιστεύουν οι άλλοι σε σένα όταν δεν πιστεύεις εσύ». «Όταν θέλουμε κάτι το μπορούμε αρκεί να έχουμε αυτογνωσία».

Ο Γιώργος Αρσενάκος ανέφερε πως οι προσπάθειες της Panik Records συχνά επικεντρώνονται στη διαχείριση καλλιτεχνών όπως η Φουρέιρα, ο Αργυρός και ο Zaf, που προέκυψαν από τα social media όπως το Tik Tok και το Youtube. Αναφέρθηκε στην πρώτη τους επαφή με τον Πάρη Κασιδόκωστα, που έγινε μέσω της αδελφής του, Εριέττας Κούρκουλου.

Ο παραγωγός επισήμανε τη σημασία της συνεργασίας με καλλιτέχνες που αισθάνονται αποδοχή και υποστήριξη, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Άννα Βίσση. Αναφέρθηκε επίσης στην επιθυμία του για τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέψει στη σκηνή, ενώ δήλωσε την ελπίδα του για την εξαγωγή της ελληνικής μουσικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Θέλουμε όλοι να επιστρέψει ο Νότης αλλά πρέπει να το θέλει ο καλλιτέχνης. Μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω με το περιβάλλον, στέλνουμε τραγούδια αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε. Είναι δική του επιλογή. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει. Είναι από το 2020 που λείπει» ανέφερε.

Σχετικά με τη Eurovision, εξέφρασε την υποστήριξή του στην Ζόζεφιν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να στηρίζονται οι καλλιτέχνες και να τους παρέχονται οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του ταλέντου τους.

Τέλος, φανέρωσε την πεποίθησή του ότι η αλληλεπίδραση και η ενίσχυση μεταξύ των διαφόρων προσώπων της βιομηχανίας είναι ουσιώδης για την επιτυχία στον χώρο της μουσικής.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις