ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες, καταβάλλονται επιδόματα παιδιού, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) , αλλά και οι συντάξεις.

  • Αναλυτικά, τα χρήματα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 27 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.
  • Αύριο Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να καταβληθεί η Δ΄δόση του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ, η οποία αφορά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο 2018. Η πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να εκκαθαριστεί και να καταβληθεί η δόση. Ακολούθως θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως 31 Δεκεμβρίου 2018 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλλει φέτος Α21.
  • Τέλος, από την Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2018 έως την Τρίτη 02 Οκτώβρη 2018, θα ”τρέξει” η διαδικασία καταβολής συντάξεων για τον Οκτώβριο του 2018. Στις 27/10 πληρώνονται Δημόσιο, ΙΚΑ ΝΑΤ,ΚΕΑΝ και Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Πυροσβεστικό Σώμα (προσωρινές), ενώ την 1η Οκτώβρη θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ. Στις 28 Σεπτέμβρη θα καταβληθούν τα ποσά για συνταξιούχους από τα λοιπά Ταμεία του υπ. Εργασίας, ενώ στις 2 Οκτώβρη θα πιστωθούν οι οι επικουρικές.