Αρχική Ελλάδα Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής

Πόσο κοστίζει το μπάνιο στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ για δύο άτομα τις καθημερινές και φτάνουν ακόμη και τα 80 ευρώ το Σαββατοκύριακο, οι παραλίες της Αττικής υποδέχθηκαν το προηγούμενο διήμερο, χιλιάδες Αθηναίους που αναζήτησαν μια ανάσα δροσιάς.

Οι τιμές στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής και το φετινό καλοκαίρι, ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή αλλά και όσα παρέχουν στους λουόμενους.

Αναλυτικά:

Στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, από Δευτέρα έως Παρασκευή η γενική είσοδος είναι 6 ευρώ και 7 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Η χρήση ξαπλώστρας είναι επιπλέον 1 ευρώ τις καθημερινές και 2 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν και από 5 έως 12 ετών 3 και 4 ευρώ, ανάλογα με την ημέρα. Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών πληρώνουν 3 και 4 ευρώ αντίστοιχα.

Στο Varkiza Resort στην ακτή Βάρκιζας τις καθημερινές η είσοδος είναι 5 ευρώ με ξαπλώστρα και τα Σαββατοκύριακα 6 ευρώ. Για τα παιδιά κάτω των 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν ενώ για παιδιά 6-12 ετών, ενήλικες άνω των 65 ετών και φοιτητές 3,5 ευρώ.

Στην  Ά Πλαζ Βούλας η είσοδος από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι 5,50 ευρώ το άτομα και τα Σαββατοκύριακα, 6,50 ευρώ. Το μειωμένο είναι στα 3,50 ευρώ και η ξαπλώστρα και ομπρέλα ανά άτομο στα 4 ευρώ.

Στην Ακτή Βουλιαγμένης η γενική είσοδος όλες τις ημέρες είναι 5 ευρώ ενώ το μειωμένο εισιτήριο είναι 4 ευρώ.

Οι πιο ακριβές επιλογές

ΠΙο ακριβή επιλογή είναι η παραλία Grand Beach Lagonissi. Από Δευτέρα έως Παρασκευή η τιμή εισόδου είναι 12 ευρώ ενώ το Σαββατοκύριακο και τις αργίες 25 ευρώ. Για παιδιά 2 – 12 ετών 6  και 12 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα υπάρχει έξτρα χρέωση για το πάρκινγκ, 6 ευρώ τις καθημερινές και 12 το Σαββατοκύριακο.

Στο Apollon Beach στο Καβούρι, τις καθημερινές η είσοδος είναι 16 ευρώ το άτομο, με την τιμή αυτή να περιλαμβάνει 1 ξαπλώστρα, ομπρέλα και εμφιαλωμένο νερό κατά την άφιξη,  και 24 ευρώ τα 2 άτομα (2 ξαπλώστρες, ομπρέλα και εμφιαλωμένο νερό κατά την άφιξη). Τα Σαββατοκύριακα αντίστοιχα οι τιμές είναι 20 ευρώ και 30 ευρώ.

Το κόστος για μπάνιο δύο ατόμων (δύο ξαπλώστρες και μια ομπρέλα) ανεβαίνει ακόμη περισσότερο για όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, στα 50 ευρώ τις καθημερινές και 80 ευρώ, τα Σαββατοκύριακα. Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται διαφορετική τιμή εισόδου για μεμονωμένα άτομα. Η είσοδος για τα παιδιά από 4-12 ετών είναι 12,5 ευρώ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 20 ευρώ το Σαββατοκύριακο.