Αρχική Επιχειρήσεις Πώς θα δώσει η ΔΕΠΑ Εμπορίας την έκπτωση 15% στο φυσικό αέριο

Πώς θα δώσει η ΔΕΠΑ Εμπορίας την έκπτωση 15% στο φυσικό αέριο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στους συμβολαιοποιημένους πελάτες της ΔΕΠΑ Εμπορίας που έχουν όμως οικιακούς καταναλωτές θα δώσει η ΔΕΠΑ Εμπορίας την έκπτωση του 15% στο φυσικό αέριο, που ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο.

H ΔΕΠΑ Εμπορίας θα προμηθεύει με έκπτωση 15% όχι όλους τους πελάτες της που έχουν σύμβαση μαζί της αλλά μόνον αυτούς που έχουν λιανική στο χαρτοφυλάκιό τους. Η έκπτωση μάλιστα αυτή θα αφορά αποκλειστικά στην ποσότητα φυσικού αερίου που προορίζεται για τους οικιακούς καταναλωτές ενός συμβολαιοποιημένου πελάτη και όχι το σύνολο της προμήθειας με φυσικό αέριο της ΔΕΠΑ Εμπορίας προς αυτόν.

Η ανακοίνωση της ΔΕΠΑ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να υψωθεί τείχος προστασίας για τους οικιακούς καταναλωτές από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Για 30 και πλέον χρόνια η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει σταθερά την ενεργειακή οικονομία της χώρας. Αυτό συνεχίζει να κάνει και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του ενεργειακού κλάδου, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά όλης της Ευρώπης. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα εκπονήσουμε σχέδιο με το οποίο θα απορροφήσουμε κατ΄ ελάχιστον το 15% των ανατιμήσεων στο φυσικό αέριο, στηρίζοντας έμπρακτα τα νοικοκυριά της χώρας μας.

Η ενέργεια είναι κοινωνικό αγαθό αλλά και βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη και την ευημερία. Αποστολή της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι να την προσφέρει με οικονομία και ασφάλεια σε όλους τους Έλληνες.

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, χάρη στον νέο επιχειρησιακό της σχεδιασμό, που την καθιστά μια σύγχρονη, αποτελεσματική και ολοκληρωμένη επιχείρηση ενέργειας, έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει προς όφελος των οικιακών καταναλωτών, ένα σημαντικό ποσοστό της αύξησης στη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου.

Τις επόμενες ημέρες η ΔΕΠΑ θα συνεργαστεί με όλους τους ιδιώτες Παρόχους για την οριστικοποίηση των όρων, της διαδικασίας, αλλά και του μηχανισμού πιστοποίησης ώστε να εξασφαλιστεί ότι η έκπτωση κατ΄ ελάχιστον 15% στην τιμή του φυσικού αέριου, θα φτάσει στους τελικούς οικιακούς καταναλωτές.