Αρχική Ελλάδα Πολυτεχνείο: Έφοδος της ΕΛΑΣ με προσαγωγές ατόμων – Ταυτόχρονη επιχείρηση και στην...

Πολυτεχνείο: Έφοδος της ΕΛΑΣ με προσαγωγές ατόμων – Ταυτόχρονη επιχείρηση και στην Πολυτεχνειούπολη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε προσαγωγές ατόμων έξω από το Πολυτεχνείο προχώρησαν οι Αρχές, χθες το απόγευμα.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον χώρο του ιστορικού κτιρίου του Μετσοβίου και προσήγαγαν 38 άτομα που είχαν μπει από νωρίς χθες το πρωί στο Πολυτεχνείο με στόχο να μείνουν εκεί, ενόψει της επετείου.

Συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Πέμπτης βρίσκονταν συγκεντρωμένα άτομα στο Πολυτεχνείο, και την Παρασκευή εισέβαλαν δυνάμεις της αστυνομίας από την είσοδο της Στουρνάρη, με τους συγκεντρωμένους να μετακινούνται προς την κεντρική είσοδο, όπου κάθησαν μπροστά στην πύλη και κυκλώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ταυτοχρονα έγινε επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου, όπου έγιναν άλλες 24 προσαγωγές. Στις 15:30 η επιχείρηση ολοκληρώθηκε και όλοι οι προσαχθέντες οδηγούνται στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όλους τους προσαχθέντες θα επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ οι αστυνομικοί θα προχωρήσουν σε ταυτοποιήσεις των ατόμων που συγκεντρώθηκαν τόσο στου Ζωγράφου όσο και στο ΕΜΠ της Πατησίων.