Με το κλίμα έντασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Κουμουνδούρου και μετά τις fast track διαδικασίες που ακολουθεί ο Κασσελάκης σε Συνέδρια και ψηφοφορίες, για διαγραφές απολύσεις και απομακρύνσεις στελεχών του κόμματος , είναι πια ξεκάθαρο ότι ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να απομακρύνει τους διαφωνούντες, με κάθε κόστος.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΎΡΙΖΑ στο στόχαστρο της ηγετικής ομάδας του κόμματος, μετά τις απομακρύνσεις του Θανάση Θεοχαρόπουλου και του Γιώργου Τσίπρα φαίνεται να φιγουράρουν να βρεθούν εκτός κόμματος ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης αλλά και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο κακόβουλων διαρροών βρίσκεται, η Περιφέρεια εκλογής της Κατερίνας Νοτοπούλου και έχει γίνει αντικείμενο  «διεκδίκησης» για ορισμένα επίδοξα στελέχη που θεωρούν ότι θα έχουν μεγαλύτερη αποδοχή, παρόλο το γεγονός ότι και δούλεψε αποτελεσματικά στις ευρωεκλογές και η παρουσία της στο Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα καλή. 

Ο Κώστας Ζαχαριάδης στηρίζει Χάρη Δούκα στο δήμο Αθήνας, ο οποίος έχει δηλώσει στο παιχνίδι της Κεντροαριστεράς και θέλει να βγει μπροστά, κάτι που όπως φαίνεται τον κάνει να είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορεί να απασχολήσουν την επικαιρότητα το επόμενο διάστημα. 

Όσον αφορά τον Χρήστο Σπίρτζη ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί από πολλές θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις