Αρχική Επιχειρήσεις Ποιες μέρες αναστέλλεται η λειτουργία εστιατορίων στα ξενοδοχεία

Ποιες μέρες αναστέλλεται η λειτουργία εστιατορίων στα ξενοδοχεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας των εστιατορίων στα ξενοδοχεία τις ημέρες των εορτών.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται η αναστολή της λειτουργίας των εστιατορίων εντός ξενοδοχειακών επιχειρήσεων κατά τις ημερομηνίες 24, 25, 31 Δεκεμβρίου 2020 καθώς και την 1η Ιανουαρίου 2021.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέπεται μόνον η, στους διαμένοντες, υπηρεσία σερβιρίσματος στο δωμάτιο (room service). Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί σχετική κοινή υπουργική απόφαση.

Την απαγόρευση είχε προαναγγείλει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας το πρωί στο Open:

«Θα περιοριστούν τα ρεβεγιόν στα ξενοδοχεία. Θα βγει απόφαση που θα σταματήσει αυτή τη δραστηριότητα. Δεν θα επιτραπεί να γίνουν κι αναμένεται επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση. Δεν θα λειτουργήσουν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων εκείνες τις ημέρες» δήλωσε ο υπουργός κι επανέλαβε ότι «δεν θα επιτραπεί και δεν θα γίνουν ρεβεγιόν ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά».