Στον Πυργετό Λάρισας, ο δήμος αντιδρά στην πιθανότητα επαναλειτουργίας διοδίων στην περιοχή. Τα διόδια είχαν κλείσει το 2009 στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, όταν και κατεδαφίστηκαν.

Ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, σημειώνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιούνται συναντήσεις με τους αρμόδιους για αυτό το ζήτημα.

Εάν τα διόδια επαναλειτουργήσουν, θα διασπάσουν τον δήμο των Τεμπών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις.

Ο κ. Μανώλης τόνισε ότι οι κάτοικοι ζητούν την έξοδο στην ΠΑΘΕ προς τα παραλιακά χωριά της Λάρισας και την ολοκλήρωση του κόμβου Ραψάνης, κοντά στον Πυργετό.

Επιπλέον, ο δήμαρχος έχει ήδη στείλει επιστολή στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σταϊκούρα, εκφράζοντας τη σφοδρή του διαμαρτυρία για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις