Αρχική Συμβασιούχοι Pfizer: 600 προσλήψεις στα δύο κέντρα στη Θεσσαλονίκη – Οι ειδικότητες

  Pfizer: 600 προσλήψεις στα δύο κέντρα στη Θεσσαλονίκη – Οι ειδικότητες

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

  Για τις ευκαιρίες εργασίας στο εργοστάσιo της Pfizer στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο CEO της εταιρείας Αλμπερτ Μπουρλά κατά την ομιλία του στο 31ο ετήσιο Greek Economic Summit.

  Oπως ανέφερε, η εταιρεία δουλεύει και θα δουλέψει στο μέλλον στην ανάπτυξη των ψηφιακών της υποδομών και γι’ αυτό επέλεξε τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δημιουργήσει έναν από τους κόμβους της (hubs).

  Πρόσθεσε πως παρά την πανδημία που προκάλεσε καθυστερήσεις, πολύ σύντομα θα εργάζονται στη Θεσσαλονίκη 200 άνθρωποι και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, επισημαίνοντας παράλληλα πως 15-20% των αιτήσεων που δέχεται η εταιρεία για τις θέσεις εργασίας προέρχεται από Ελληνες που είχαν φύγει στο εξωτερικό την περίοδο της κρίσης και θέλουν τώρα να γυρίσουν πίσω.

  Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός της Pfizer περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ακόμα κόμβου στη Θεσσαλονίκη που θα εξυπηρετεί εσωτερικά την εταιρεία και σ’ αυτό θα μπορέσουν να δουλέψουν άλλα 350 άτομα. Συνολικά, στα δύο κέντρα θα εργάζονται σε πρώτη φάση, είπε, 600 άτομα, με την προοπτική αυτός ο αριθμός να διπλασιαστεί.

  Αυτή τη στιγμή στη σελίδα της εταιρίας online έχουν αναρτηθεί διάφορες αγγελίες για σημαντικές θέσεις με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

  Ανάμεσα στις ειδικότητες που ζητούνται είναι: Senior Associate, Regulatory Core Solutions, Senior Manager, Financial Reporting, Regulatory Professional, MAPP Reporting Senior Analyst, Senior Associate, Solution and Service Management, Sr. Associate, Machine Learning Engineer, Test Automation Engineer, Associate, Computational Software Engineer, Director, International & GL Accounting – AFME/CEER, Senior Manager, Regional Core HR Process Lead, GBS HR, Order-to-Cash Analyst, Global Procurement to Pay Process Lead. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις θέσεις καθώς και να κάνετε αίτηση με το βιογραφικό σας στη σελίδα: https://pfizer.wd1.myworkdayjobs.com/PfizerCareers