Αρχική Περιφέρειες Περιφέρεια Αττικής: Πρόγραμμα ύψους 200 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Περιφέρεια Αττικής: Πρόγραμμα ύψους 200 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γιγαντιαίο επιδοματικό πρόγραμμα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, που απευθύνεται στοχευμένα στις πραγματικά πληττόμενες επιχειρήσεις της Αττικής, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, από την έδρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αθήνας, απαντώντας στην αγωνία του εμπορικού κόσμου.

Σήμερα το πρωί υποδέχθηκαν στο ιστορικό κτίριο του Ε.Σ.Α τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δημόπουλο, ο πρόεδρος Σταύρος Καφούνης και μέλη του Δ.Σ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α, αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της Πλάκας, όπου με πρόσφατη απόφαση της Περιφέρειας Αττικής οριοθετήθηκε η περιοχή που δραστηριοποιούνται τα αμιγώς τουριστικά καταστήματα της πόλης, μετέφερε την αγωνία του εμπορικού κόσμου της Αθήνας και την πραγματικά δραματική κατάσταση που επικρατεί στο Αθηναϊκό εμπόριο και ειδικότερα στην αγορά του κέντρου.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή ανακοίνωση ο Πρόεδρος Σταύρος Καφούνης, πρότεινε την πλήρη στήριξη των επιχειρήσεων με κύριο κριτήριο την πτώση του τζίρου, τη συνεργασία στα θέματα ασφάλειας και υποδομών της πρωτεύουσας, όπως και στον συντονισμένο σχεδιασμό δράσεων με τον Δ. Αθηναίων, για την προβολή της πόλης και την προσέλκυση επισκεπτών – καταναλωτών στη πολύπαθη Αθηναϊκή αγορά.