Αρχική Δήμοι Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 19 μέτρων

Πειραιάς: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 19 μέτρων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Πειραιά. Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Mε φως και λάμψη γέμισε ο Πειραιάς, το απόγευμα της Κυριακής, όταν φωταγωγήθηκε το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Σε μια λιτή εκδήλωση ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης, φωταγώγησε το δέντρο δίνοντας το σήμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου, με τις εικόνες που έρχονται από το μεγάλο λιμάνι να είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Το δέντρο ύψους 19 μέτρων προέρχεται από το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου και δωρίστηκε στον Δήμο Πειραιά από το Ταμείο Διοίκησης και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών του Α.Π.Θ., και στολίστηκε με 100.000 λαμπιόνια, ενώ το θέμα του στολισμού είναι εμπνευσμένο από μια αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία αυτή του «Καρυοθραύστη», δημιουργώντας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης στην ομιλία του ευχαρίστησε ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης, Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών και Εθνικών Πόρων Ανδριάνα Ζαρακέλη και τον αντιδήμαρχο Ηλεκτρολογικού Λεωνίδα Μανωλάκο, που «σήκωσαν» το βάρος του στολισμού του Πειραιά.