Χθες ξημερώματα Σαββάτου, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στα Σταμνά Αιτωλικού, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο νέων ανδρών, ηλικίας 21 και 22 ετών. Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο 21χρονος οδηγός ενός ΙΧ, ο οποίος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με δέντρο, με μοιραίο αποτέλεσμα να χάσουν και ο ίδιος και ο 22χρονος συνοδηγός του τη ζωή τους. Αστυνομικές αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, που προκάλεσε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινότητα, καθώς οι νεαροί ήταν πολύ κοντινοί φίλοι, σαν αδέλφια.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι τελετές αποχαιρετισμού για τους δυο νεκρούς. Η τελετή για τον 20χρονο Γιάννη θα λάβει χώρα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Ακολούθως, η κηδεία του 21χρονου Γιώργου θα τελεστεί στις 3.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στα Καμίνια.

Η αποκαλυπτική εικόνα από τη στιγμή του τροχαίου στην Πάτρα προκάλεσε πένθος και αναταραχή στην τοπική κοινότητα, καθώς οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους σε τόσο νέα ηλικία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις